Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
dinsdag 29 november 2011

Genomineerd tot Jonge Vrijwilliger van het jaar

Vandaag werd ik gebeld met super leuk nieuws. Het Colombinehuis vertelde dat ze mij hadden genomineerd om kans te maken op de titel van jonge vrijwilliger van het jaar in de gemeente Dronten. Ik wist nergens van en het kwam voor mij als ware verassing. Ik vind het een hele eer, dat het colombinehuis juist mij heeft uitgekozen als vrijwilliger. Uit alle inzendingen werden er drie genomineerden gekozen en ja, vandaag hoorde ik dat ik bij die drie zit. En dat terwijl ik niet eens wist dat ze me hadden opgegeven. Ik vind het erg leuk en ben erg blij. Ik ben best wel een beetje trots op mezelf.

Woensdag 7 december is de uitreiking op het Gemeentehuis in Dronten. De andere twee genomineerden zijn ook aanwezig en iedereen mag lekker veel publiek, vertegenwoordigers, aanmoedigers meenemen. Dus, bij deze: Kom allemaal woensdag 7 december om 19.15 uur naar het gemeentehuis in Dronten en moedig mij aan! Stemmen op mij kan helaas niet, maar hoe meer mensen ik meeneem, hoe leuker!

Degene die als Jonge Vrijwilliger wordt verkozen krijgt 500 euro wat besteed gaat worden aan dat goede doel. Ik ben opgegeven door het Colombinehuis en zal daarom het Colombinehuis steunen.
Het Colombinehuis is een vakantiehuis voor gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Ze kunnen daar genieten een heerlijk verzorgde vakantie.

De opgave brief:

Fabiënne doet al jaren lang vrijwilligerswerk bij het Colombinehuis. Nadat zij zelf met haar gezin in het Colombinehuis op vakantie is geweest omdat haar zusje ongeneselijk ziek was, is ze het Colombinehuis trouw gebleven. Fabiënne komt iedere zomer een paar dagen of zelfs weken vrijwillig intern in het Colombinehuis en verzorgt dan een spetterend animatie en recreatieprogramma voor de vakantiegasten. Fabiënne is dé ideeëngenerator voor leuke activiteiten en geeft ze door haar vele typetjes nog een extra lachwekkend tintje. Voor vele kinderen en ouders is een weekje Colombinehuis een topvakantie. Zeker wanneer Fabiënne in het vrijwilligersteam van die week zit! 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten