Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
woensdag 28 december 2011

Anders dan normaal!

Eindelijk is het zo ver, het moment waar ik het hele jaar al naar uit kijk. Ik vertrek met de bus naar Oostenrijk. Kitzbühel ligt klaar met al haar sneeuw, te wachten tot ik weer een stap zet in haar sneeuw, samen met mij snowboard. Ik ga met Dynamic Holland mee, de reisorganisatie waar ik al 2 jaar ongelooflijke leuke wintersportvakanties heb gehad. Zonder zorgen, gewoon lekker lol maken. Dit jaar is anders, Dynamic Holland heeft in de brief gezet dat we maar 1 koffer mee mogen nemen en dat de bindingen van je snowboard af moeten als je eigen materiaal meeneemt. Dus alleen een snowboard in je snowboard tas, verder niets. Vorig jaar stopte ik die tas helemaal vol met mijn snowboardschoenen, mutsen, sjaal, truien, ski-broeken enzovoorts. Nu mag dat niet. Nu moet alles in 1 koffer, ik hou dus geen plek meer over. Het was daarom een hele uitdaging om mijn koffer goed in te pakken. Ik heb echt super weinig mee, kan gewoon echt niet meer in de koffer. Dat is het enige wat ik nu niet prettig vind aan de vakantie, verder heb ik er ongelooflijk zin in. Voor het eerst neem ik geen les...niet omdat ik denk dat ik het zo goed kan, maar gewoon omdat er geen gevorderde lesgroep is. Ik ga lekker zelf snowboarden en hopelijk is de groep leuk, zodat ik niet alleen op pad hoef. Maar dat gaat zeker goed komen. Alle andere jaren is het ook goed gekomen, in de bus was het al gezellig.
Ik heb erg veel zin in de wintersport, ik heb zo zin om weer op mijn snowboard te staan, maar ik heb ook veel zin in weer in de geweldige omgeving te zijn, te genieten van een prachtig uitzicht en ene overheerlijke verse dennenboomgeur... De koude gure wind voelen op mijn wangen, zonder het koud te hebben, wat een heerlijkheid. Ik ben ook heel benieuwd hoe het is om in Oostenrijk Oud en Nieuw te vieren, andere jaren was ik er met kerst. Het lijkt me echt  heel bijzonder om het jaar af te sluiten op een plek waar ik me fijn voel, maar ook om het nieuwe jaar daar te starten. Ik heb dan wel mijn familie en vrienden niet om me heen, maar ik weet dat ze er zijn. Alleen ben ik niet, want ik ga wel met een goede vriendin!
We gaan er een super vakantie van maken en ik wens iedereen die in Nederland blijft, maar ook iedereen die op vakantie gaat een ongelooflijk FIJNE, GOEDE en GEZELLIGE jaarwisseling een een gelukkig, gezond en liefdevol 2012! Als ik de berg af sjees, zal ik aan jullie denken1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten