Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
dinsdag 6 december 2011

Nominatie: De (hopelijk) winnende tekst!

Fabiënne Hoogeveen; al jaren vrijwilliger in het Colombinehuis.
Fabiënne doet al jaren lang vrijwilligerswerk bij het Colombinehuis. Nadat zij zelf met haar gezin in het Colombinehuis op vakantie is geweest omdat haar zusje ongeneselijk ziek was, is ze het Colombinehuis trouw gebleven.
Fabiënne komt iedere zomer een paar dagen of zelfs weken vrijwillig intern in het Colombinehuis en verzorgt dan een spetterend animatie- en recreatieprogramma voor de vakantiegasten. Een vakantieweek wat  begint met een kennismakingsspel voor de kinderen en ouders, eindigt in een week vol knutselplezier, sport en spel activiteiten en vooral een hoop toneel! Fabiënne is dé ideeëngenerator voor leuke activiteiten en geeft er een extra lachwekkend tintje aan door haar vele typetjes. Van ‘Koen Meloen’ tot ‘Riet Rietje’, alle typetjes komen in een vakantieweek langs. Ook de ‘Bonte Avond’ presenteren is voor Fabiënne geen probleem, verkleed als gekke presentatrice staat Fabiënne voor de groep en praat de avond vol humor aan elkaar.
Voor de vele kinderen en ouders is een weekje Colombinehuis een topvakantie. Zeker wanneer Fabiënne in het vrijwilligersteam van die week zit! 
Zodra er hulp in het Colombinehuis nodig is, en haar agenda laat het toe, is Fabiënne het hele jaar door bereid om te komen helpen met diverse bezigheden. Van vakantiegasten animeren tot kerstmarkten of beurzen bemannen, Fabiënne is een veelzijdige maar bovenal; enthousiaste vrijwilliger!

Kom mij aanmoedigen!
Woensdag 7 december
19.15 uur
Gemeentehuis Dronten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten