Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
vrijdag 20 april 2012

Help mij met een "Ketting van Ballonnen ballon"

Nog een aantal maandjes en dan is het zover. Ik ga bijna 600 km fietsen voor lotgenoten! Ik wil graag heel veel geld ophalen, om kinderen en jongeren met kanker te steunen, en hun broers en zussen!
Ik sta aankomende zaterdag op het Lustrumfestival van het Windesheim in Zwolle, om te laten zien wat ik ga doen en ik hoop ook geld op te kunnen halen. Dat kan ik niet alleen! Daar heb ik jullie hulp voor nodig.

Zaterdag verkoop ik armbandjes van Kanjers met Lef, verkoop ik ansichtkaarten van Joost (een kankerpatiëntje die schildert en hiermee geld op haalt) en heb ik een eigen actie bedacht. Namelijk de actie "Ketting van Ballonnen ballon". De start van de fietstocht is in Zwolle en ik zou het echt helemaal super vinden als er een hele lange ketting van ballonnen opgehangen kan worden, met een persoonlijke boodschap, tekening, naam of wat dan ook erop geschreven. Deze ballonnen bewaar ik, blaas ik op op de dag van vertrek (met hulp van andere deelnemers hoop ik) en hang ik aan de ketting. Ik hoop dat ik super veel ballonnen kan verkopen, zodat het een mega lange kettting gaat worden. Ik ben benieuwd!


Tevens ligt er een voorbeeldje van de kanjerketting, zodat je kan zien waar het geld onderandere voor gebruikt gaat worden. Er liggen folders van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker, er staat een collectebus en wat flyers waarmee je op de hoogte kan blijven van de fietstocht en precieze vertreklocatie, zodat je je eigen ballonn terug kan vinden!
Kan je zaterdag niet komen, geen probleem. Je mag me altijd sponsorern via het bankrekeningnummer onder aan dit bericht, je mag een ballon kopen als je me eens tegenkomt of via een andere leuke manier.

Ik zou het super leuk vinden als je komt zaterdag!LUSTRUM FESTIVAL
Windersheim Zwolle
Zaterdag 21 april van 10:00 tot 16:00 uur
Wat: Sponsor actie voor de Ketting van Ballonnen (vereniging Ouders, Kinderen en Kanker)
Door: Mij en mijn opa!
Waar: C gebouw Windesheim: Goede doelen markt
  • Informatie over de fietstocht
  • folder en flyer materiaal
  • Kanjers met Lef armbandjes kopen
  • "Ketting van Ballonnen Ballon" kopen en beschrijven
  • kaarten van Joost kopen
  • Collecte bus

Ik hoop dat je even langs kan komen! Tot zaterdag!
Steun mij in mijn strijd tegen kanker, kom langs zaterdag en laat zien dat jij er bent voor kinderen, jongeren, ouders en broers of zussen die moeten leven met de gevolgen van kanker! Of stort geld op
Rekeningnummer: 85.27.84.287 t.n.v. Ketting van Ballonnen te Nieuwegein, ov.v. Fabiënne Hoogeveen.

Heel erg bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten