Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
woensdag 27 juni 2012

Trots op de kinderen van mijn oude basisschool Flevosprong!


Vannochtend werd de cheque overhandigd door enkele leerlingen van groep 8.
De kinderen hebben de afgelopen weken kaarten verkocht aan familieleden, buren en vrienden en wisten maar liefst €700 euro op te halen voor de sponsorfietstocht die ik ga fietsen.
Begin mei heb ik alle groepen gastlessen gegeven over kanker bij kinderen en de kanjerketting. Ook heb ik over de Ketting van Ballonnen verteld. Aan de hand van mijn presentatie hebben de kinderen tekeningen gemaakt, waarvan kaarten gedrukt zijn.  
Alle kinderen kregen 5 setjes kaarten, waar hun eigen kaart ook bij zat. Deze kaarten konden ze verkopen. Ze hebben echt kei hard hun best gedaan! €700 euro, ik ben zo trots op de kinderen.

Ik voelde me wel een beetje beroemd vanmorgen. De cheque werd op het schoolplein overhandigd. Kinderen riepen mijn naam "Hoi Fabiënne". Kinderen wilden een knuffel van mij. Ik vind dat zo lief. Ik heb met mijn presentatie veel indruk gemaakt, merk ik. Ik ben echt super trots op de kinderen. Dat zij zoveel geld hebben opgehaald om kinderen en jongeren met kanker, broers en zussen en gezinnen te steunen. Om kinderen met kanker een toekomst te geven, om te laten zien dat ze aan hen denken.
Ik wil alle kinderen en leraren van de Flevosprong bedanken voor hun enorme inzet, ook namens de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten