Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
zondag 12 augustus 2012

Ketting van Ballonnen: dag 1 en 2

De eerste 2 fietsdagen zitten er al weer op. We hebben al ongeveer 170 km gefietst. Toch heb ik helemaal niet het gevoel dat ik al zo ver heb gefietst. In een groep lijkt het veel makkelijker.

Gisteren startten we in Zwolle, op weg naar Assen, waar we sliepen in een legerkazerne. Dat was zo leuk, bijzonder om daar te zijn, dat maak je niet vaak mee. Vandaag was ons eerste ziekenhuisbezoek in Groningen. We mochten via de hoofdingang naar binnen en fietsend door het ziekenhuis reden we naar het kinderziekenhuis. Daar stonden kinderen en ouders op ons te wachten. We mochten oudhollandse spellen doen, ik kreeg een voetenbadje, je kon je nagels laten lakken, onbeperkt suikerspinnen eten, terwijl ondertussen enkele deelnemers de afdeling op gingen om de kinderen met kanker te bezoeken en de speciale ketting van ballonnen kraal te geven.
Na het fijne bezoek aan het UMCG fietsten we weer verder, waar we nog een pauze hadden bij de burgemeester van Zevenhuizen. In Drachten werden we ontvangen door heel veel mensen van de kerk. Daar aten we een heerlijk buffet, mochten we daarna nog even lekker breakdancen en hiphoppen. Nu gaan we lekker slapen in de kerk. Op naar de komende 430 kilometer. Morgen naar Makkum en via de afsluitdijk naar Hoorn. We hoeven niet alles te fietsen, want ik hoorde dat er een bijzondere overtocht gaat komen.3 opmerkingen:

 1. Goed bezig meis, succes!
  Liefs, Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Go for it kanjer(s)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes meid, denk aan je/jullie! Fiets ze weer vandaag! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen