Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
maandag 20 augustus 2012

Ketting van Ballonnen: Iedereen bedankt!

Dit is mijn persoonlijke t-shirt. Beschreven door iedereen, lieve sprekende teksten. Complimenten. Ik voel de warmte als ik het terug lees. Daarm wil ik alle deelnemers van de fietstocht bedanken! Maar ook de leiding vond ik super. Wij als deelnemers zijn heel vaak toegesproken, wij worden kanjers genoemd, wij worden beloond om onze prestatie. Maar de leiding heeft het ook gedaan. Heeft ook heel ver gefietst, speciaal voor ons. Niet alleen gefietst, maar ook op ons "gepast". Dat vind ik ook een enorme prestatie. Daarom wil ik graag benoemen hoe trots ik ben op alle deelnemers, maar ook op de leiding.

Amber: Bedankt voor het regelen, voor het organiseren, voor je aanwezigheid, voor je heerlijke knuffels, voor het kletsen en je luisternd oor!
Marjan: Bedankt voor de goede organisatie, bedankt voor het regelen van het radiointerview, het schrijven van het blog. Bedantkt
Jan: Bedankt voor het puzzelen en vervoeren van onze bagage. Bedankt.
Jan van E: Bedankt voor het meefietsten en het aanwezig zijn! Je bent TOF. Bedankt voor het duwtje in mijn rug. Bedankt.
Inge: Bedankt voor je goede zorgen, voor je lieve woorden, voor je schouderklopjes, je knuffels, je eerlijkheid. Jij bent een kanjer, bedankt dat je er was! Bedankt voor het fietsen de hele tocht. Bedankt voor je alertheid, je snelheid. Bedankt voor je kracht. bedankt voor alles! Bedankt.
Mieke B: Bedankt dat je meefietste, bedankt voor je complimenten, bedankt voor het er zijn. Bedankt voor de Goodie-bag. Bedankt.
Kees: Bedankt dat je weer de bezemwagen wilde zijn, bedankt voor al het lekker eten en drinken wat je meenam. Bedankt voor je leuke tas met kadootjes. Bedankt.
Dorien: Bedankt voor je harde stem, bedankt voor je vrolijkheid, je stiptheid. Bedankt dat je er weer bij was. Bedankt
Freek: Bedankt dat je erbij was, bedankt voor je optreden met je bandje. Bedankt voor je gitaaroptredens. bedankt voor je aanwizigheid. Bedankt dat je was. Bedankt.
Sjors: Bedankt dat je er was. Bedankt voor het extra duwtje in mijn rug. Bedankt.
Evie: Bedankt dat je er weer bij was. Bedankt voor Flip en Kaatje. Bedankt voor je gezelligheid. Bedankt voor je knuffels. Bedankt.
Iris: Bedankt voor je luisterend oor. Bedankt voor de foto's. Bedankt dat je me weer op wilde halen. Bedankt voor je mooie tekst op mijn shirt. Bedankt.
Mieke: Bedankt voor alles Mieke, Bedankt voor je vertrouwen, bedankt voor je lieve woorden. Bedankt dat je er ALTIJD bent. Bedankt voor je knuffels. Bedankt.
MBT: Bedankt voor het meerijden. Bedankt voor de Veiligheid.

Liesbeth, Niels, Rianne, Maureen, Renate, Josephine, Iris, Sarah, Frances, Pien, Laurah, Lisa, Roos, Bob, Max, Adinda, Gerdo, Jitske, Bas, Milou, Robyn, Kelly, Tessa en Renée: BEDANKT.

Bedankt voor de onvergetelijke week!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten