Het leven van een brus

Het leven van een brus zonder vader...
zondag 27 oktober 2013

Dit gaat een bijzonder unieke ervaring worden!


Over iets meer dan twee maanden is het al zover, de reis naar Cambodja. Langzaam wordt steeds meer bekend over het avontuur, zoals de groep met wie ik op pad ga,  het vrijwilligerswerk dat we gaan doen, maar ook hoe het land en het weeshuis eraan toe zijn na de overstromingen van afgelopen tijd. Langzaam krijg ik inzicht in hoeveel geld er op gehaald moet worden om te kunnen helpen in het weeshuis en waar het geld naartoe gaat. Momenteel zit een andere groep in Cambodja, ik lees regelmatig hun blogs. Zo krijg ik inzicht en besef ik dat het een unieke indrukwekkende reis zal worden. Er is veel armoede, het weeshuis is beschadigd door de overstromingen, maar is bijna geen geld om het op te knappen. De kinderen hebben kleding nodig, verzorgingsspullen en moeten naar school. De groep die nu in Cambodja is, is begonnen met het opknappen en wij gaan in januari verder. Nu is het er nog erg regenachtig, in januari is het veel droger en zal de wateroverlast echt voorbij zijn. In het weeshuis wonen ongeveer 60 kinderen en jongeren, er is daarom veel geld nodig om hen allemaal te voorzien van voeding en verzorgingsmiddelen. Ik ga daarom heel hard mijn best doen om ongelooflijk veel geld op te halen voor deze kinderen. Ik heb onwijs veel zin in de reis, niet alleen omdat het voor mij een unieke ervaring is, ook omdat ik deze mensen graag wil helpen. Ik wil ze helpen met alles waar ze hulp voor kunnen gebruiken. Met mijn ervaring als entertainer en met mijn enthousiasme weet ik zeker dat het een onvergetelijke tijd gaat worden, voor de kinderen en jongeren, maar ook voor mij.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan het herstellen van het weeshuis, het bevorderen van welzijn van de kinderen en jongeren en wil je mij hierin steunen?
Maak dan een (kleine) bijdrage over op rekeningnummer:
3381.77.116  Ten name van: F. Hoogeveen   Onder vermelding van “Cambodja”

Natuurlijk mogen jullie ook een mooie kanjermuts kopen via mijn facebookpagina. www.facebook.com/kanjermutsen. Koop je eigen unieke muts, zelf gehaakt en het geld komt ten goede van twee prachtige goede doelen. Ten eerste gaat een deel naar de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker en ten tweede gaat een deel naar het Weeshuis in Cambodja.

Willen jullie meer informatie over de reis naar cambodja. De groep die er nu zit houdt een blog bij, deze is te volgen via http://cambodja2013.reismee.nl
 

Lieve groetjes,

Fabiƫnne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten